Vali Yüksel:``Ankara'yı yüreğinde hisseden herkes,Ankaralıdır``

Ankara Valisi Aladdin Yüksel:,``Ankara'yı fark edin. Ankara'yı yüreğinizde hissedin. Eğer bana ‘Bir Ankaralı tanımı yapın' derseniz; Ankara'yı fark eden, Ankara'yı yüreğinde hisseden herkes, nüfus cüzdanında ne yazarsa yazsın; bana göre o Ankaralıdır. An

10.09.2014 23:06:09 0
Vali Yüksel:``Ankara

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i Vilayette ziyaret etti.

             
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 
“Uygarlıklar bakımından kentler uygarlıkları, uygarlıklar da kentleri sembolize eder. Bu bağlamda Türkiye Cumhuriyeti Başkenti Ankara, tarihin her döneminde küresel vizyonun önemli bir aktörü olarak rolünü devam ettiren bir dünya kentidir.” dedi.

               
Ankara’nın sahip olduğu kültürel zenginliğin yeniden gün ışığına çıkarılması ve 
canlandırılması gerektiğini söyleyen Vali Yüksel “Kentin tarihiyle birlikte yenileme çalışmalarının da önemsenmesi gerektiğini” söyledi. 

              
.Vali Yüksel “
Doğal ve tarihi zenginliklerin yanında Ankara insanının inanılmaz bir gönül güzelliği var. Bu çok farklı bir zenginliktir. Ben, Ankaralıların kentini daha tanımalarını ve bu güzel şehri fark etmelerini bekliyorum. 

                
.Ankara’yı fark edin. Ankara’yı yüreğinizde hissedin. Eğer bana ‘Bir Ankaralı 
tanımı yapın’ derseniz; Ankara’yı fark eden, Ankara’yı yüreğinde hisseden herkes, nüfus cüzdanında ne yazarsa yazsın; bana göre o  Ankaralıdır. Ankara’nın kent kültürünün böyle olması gerekir.” dedi. 

                 
Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan da Ankara’nın tarihi 
değerlerine ve kültürel zenginliklerine verdiği destekten ve kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Yüksel’e teşekkür etti.                                     


Artuklu HaberAjansı-Ankara


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04